Kampányól

2015 Kampány és diáknap

Amíg az élménybeszámoló meg nem érkezik tekintsék meg a diáknapokról készült videókat! Az is élmény lesz!

 

A 2015. évi diáknapról a videó itt megtekinthető.

 

 

 

2014

Ez már csak ilyen „Zombi-Téma”

Egyszer mi is voltunk 5.-esek, és „csodálkozva szemléltük a felsőbb évfolyamosok kampányait”. Látván a sikereiket, és érezvén az évenkénti jó hangulatot, mi is ugyanúgy vártuk már a sajátunkat, mint bárki más a Berzében. Aztán eljött az év, melyben tudtuk, hogy bizonyítanunk kell. Sokat gondolkodtunk az egészen, már év elején szinte minden osztályfőnöki óra a kampánnyal kapcsolatos „koordibálásokban” merült ki. Zombik lettünk, mivel ezt a témát fogadta el a legtöbb osztálytársunk, és úgy látszott, eléggé jól fel lehet majd használni. Célunk, mint mindenkinek, az volt, hogy az osztály jól összekovácsolódjon, és persze nem utolsó sorban a győzelem. Sok-sok bokszba és szemkinyomásba torkolló vitán és fárasztó kampánymegbeszéléseken átverekedve magunkat, sajnos kijelenthetjük, hogy az elvárások nem teljesültek úgy, mint vártuk. Ideg és nyűg szakadt mindenkire az egyet nem értésekből és a sok munkából adódóan… Zombiknak még smink nélkül is elmentünk volna akkor.

 

 

Természetesen mi is ugyanúgy hamar akartuk elkezdeni a felkészülést, és ugyanúgy későn sikerült, mint minden egyes elődünknek. Ugyanúgy elkövettük a tipikus hibákat útközben, mint mindenki előttünk, mellettünk, és több, mint valószínű, hogy utánunk is; nem megsértve ezzel senkit, ennek ez a rendje és módja; de sokat lehet belőle tanulni. Kellemetlenül érintett néhányunkat a végleges 2. helyezés; azt hiszem, mondhatom, hogy itt ez a legrosszabb, de mára sikerült mindenkinek kihevernie a „borzalmakat”.
Tessék a végére egy jó tanács az utódoknak. Innen üzenjük: NE VEGYÉTEK KOMOLYAN, HA JÓT AKARTOK MAGATOKNAK! …nem vérre megy.

 

 

Kerekes Balázs 11. A