A Magyar Diáksport Szövetség díjátadó ünnepsége Egerben – Berzés érdekeltségekkel

2023. december 1-én került sor Egerben arra az ünnepségre, ami az előző tanév tehetséggondozó versenyrendszerében kiemelkedő eredményt elért diákolimpikonokat és felkészítőiket díjazta. A Heves Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület által szervezett eseményen a 2022/2023. tanév “körzeti testnevelője” címek is átadásra kerültek. Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Dísztermében számos más elismerés is kiosztásra került, de a Berze Nagy János Gimnázium az előbb felsorolt két kategóriában volt érdekelt.

Az előzményekhez hozzátartozik, hogy a 2022/2023-as tanévben az iskolánk a városi versenyektől egészen az országos elődöntőkig mindig szervezője és lebonyolítója volt a diákolimpiai küzdelmeknek, sőt a látványsportágak (kézilabda, labdarúgás, röplabda) mellett törekedett arra, hogy a szakszövetségek által szervezett sportágakban is versenyezzenek tanulói. Így kijelenthető, hogy a felkészítés, versenyeztetés és a versenyszervezés a MI ISKOLÁNKBAN kéz a kézben járnak. Egy eredményes tanév lezárása volt ez a díjkiosztó, ahová az iskolánk kézilabda csapatát és felkészítőjét Kismárton Ádám tanár urat és Nagy Gábor tanár urat hívták meg.

Boldogság, öröm és mérhetetlen büszkeség volt ezen a délutánon Egerben BERZÉSNEK lenni!

Kimagasló sportteljesítményükért elismerésben részesültek:

Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium Kézilabda csapata, akik „A” kategóriában V – VI. korcsoportban az országos döntőben 3. helyen végeztek:
Bárány Máté, Földházi Bálint, Gál Máté, Gáspár Zsombor András, Gulyás Máté Boldizsár, Kovács Kolos, Mátyás Balázs, Nyírfa Alex Robin, Pernyész Ákos, Portik-Dobos Szabolcs, Széles Gergő, Szlovencsák Ádám, Szucsik Barnabás, Zsámba Kenese

Felkészítő tanáruk: Kismárton Ádám

A csapatból jelenlegi és volt diákunk közül négyen tudtak megjelenni, mert Kismárton Ádám tanár úrral együtt kézilabda mérkőzést játszottak Budapesten.

Nagyon köszönjük tanár úr lelkiismeretes, odaadó munkáját és a fiúk lenyűgöző teljesítményét! Reméljük, lesz mire közösen emlékezni!

A 2022/2023. tanév” körzeti testnevelője” címet adományoztak Nagy Gábor tanár úrnak.

Gratulálunk a díjazottaknak és további jó egészséget és sok sport sikert kívánunk tanulóinknak és testnevelő kollégáinknak a 2023/2024-es tanévre!

Hajrá Berze!