Fogadóóra

Kedves Szülők!

A járványügyi helyzet miatt iskolánkba a belépés csak védettségi igazolvány felmutatásával lehetséges, így december 9-én, csütörtökön 17:00-18:30-ig, a fogadóórán is. A fogadóórák előre meghirdetett időpontokban zajlanak. Ehhez kérjük használják a KRÉTA bejelentkező rendszerét.

Akik nem rendelkeznek védettségi kártyával, vagy kerülni szeretnék a személyes talákozást, kérjük foglaljanak ők is időpontot, és legkésőbb december 7-ig (kedd) jelezzék ezt a tényt az adott szaktanárnak, aki az előre lefoglalt időpontban egy megadott felületen biztosítja a beszélgetés lehetőségét.

A  KRÉTA   egy újabb moduljával bővült, amikor is a pedagógusok fogadóórái láthatóak. A  KRÉTA Önöknek levelet küld, ha úgy állították be a felhasználói profiljukat, amikor egy pedagógus beállít egy fogadóórát. Tudjuk, hogy sok levelet kapnak, ezért türelmüket és megértésüket kérjük.

A fogadóórára jelentkezni elektronikusan, a KRÉTA e-ellenőrzőjén a következőképpen lehet:

  1. Be kell jelentkezni az e-ellenőrző felületére. KRÉTA BEJELENTKEZÉS
    (Belépni a gondviselői jogosultsággal kell, mert a felületen csak így jelenik meg a fogadóóra menüpont! Amennyiben nem rendelkeznek ilyen belépési kóddal vagy elfelejtették a korábban kiosztott kódokat, kérjük küldjenek egy emailt az enaplo@berze.hu címre és generálunk egy új belépést az Önök számára.)
  2. Az Információk menüpontjában kattintson rá a Fogadóóra elemre.
  3. Válassza ki a lenyíló menüből azt a pedagógust, akihez szeretne bejelentkezni.
  4. A listából a pedagógus nevét tartalmazó sor végén található „JELENTKEZÉS” gombra kattintva tud a megadott fogadóórára jelentkezni. Amennyiben a pedagógus az adott napon több idősávot is megjelölt fogadóórára, ebben az esetben legördülő menüből választható ki a megfelelő idősáv.
  5. A fogadóórára történő jelentkezést követően a sorvégi zöld színű JELENTKEZÉS-gomb átvált piros színű LEMONDÁS-gombra, amelyre kattintva lemondhatjuk a korábbi jelentkezésünket.

Bővebb felvilágosítás a https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=22675968 oldalon található.