Versenyek a Berzében

 

 

 

A Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium Berze Iskolafejlesztési Alapítványa ez évben is meghirdeti tehetségkutató matematikaversenyét és anyanyelvi tehetségkutató versenyét az általános iskolák negyedik osztályos tanulói részére. A verseny a következő időpontokban kerül megrendezésre:

November 8. 15:00 Matematika tehetségkutató verseny I. forduló

November 15. 15:00 Anyanyelvi tehetségkutató verseny I. forduló

November 22. 15:00 Matematika tehetségkutató verseny II. forduló

November 29. 15:00 Anyanyelvi tehetségkutató verseny II. forduló

Helyszín: Berze Nagy János Gimnázium

A nevezési díj: 2000 Ft/tantárgy, melyet a Berze Iskolafejlesztési Alapítvány Erste Bank Hungary Zrt. 11994600-04403151 számlaszámára kérünk befizetni. A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni: Tehetségkutató Matematika Verseny illetve Tehetségkutató Magyar Verseny

 

 

IX. BERZE KUPA LABDARÚGÓ DÖNTŐ

Az előző évekhez hasonlóan a BERZE KUPA LABDARÚGÓ TORNA a labdarúgás ünnepe az iskolánkban. Ennek szellemében szerveztük az idei döntőt is.  A díjazás változatlan. A győztes osztályok a 2021/2022-es tanév bajnokai és beírják magukat az iskola sporttörténelmébe. Ezen kívül a legjobb kapus, mezőnyjátékos, gólkirály és a LEGJOBBAN SZURKOLÓ OSZTÁLY különdíjban részesül és a szurkolók által legjobbnak talált játékosnak is díjat adunk.

 Igazi SHOW, remek megmozdulások, ígéretes TEHETSÉGEK és befutott „SZTÁROK” láthatók ezeken a mérkőzéseken. Ha valaki úgy gondolja, hogy ettől többre vágyik, akkor nézze meg a 2021-es év ÁLOM DÖNTŐJÉT!

 

MIKOR? HOL?

IX. BERZE KUPA FOCIDÖNTŐ

2021. október 19. (kedd) 14:30

Vályi – Nagy Károly Csarnok

MI OTT LESZÜNK!

GYERTEK SZURKOLNI!

 

 

 

 

Angol nyelvi szépkiejtési – és nyelvismereti verseny!

 

A Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium angol nyelvi munkaközössége a 2021/2022-es tanévben 2021. október 15-re hirdeti meg nagy múltú Berze angol nyelvi szépkiejtési – és nyelvismereti versenyét, melyre nagyon sok szeretettel várjuk azokat a diákokat, akik 5-8. évfolyamra járnak. A verseny szervezői augusztus 25-én minden érintett intézménybe elküldték a versenyfelhívást elektronikus úton.

A versenyre jelentkezés feltételei és a kategóriák a versenykiírásban olvashatók. Kérjük a kollégákat, hogy a versenyfelhíváshoz csatolt nevezési lapot használják a nevezéshez és a versenykiírásban olvasható módon juttassák el az ott megadott e-mail címre.

A versenykiírás és a nevezési lap, az oldal alján letölthető!

Jó készülést kívánunk minden kedves érdeklődőnek!

A részletek itt olvashatók: https://www.berze.hu/berze-angol-nyelvi-szepkiejtesi-es-nyelvismereti-verseny/

 

# Fájl Leírás
1 népmese