Erdei táborban a 9. évfolyam

Összhang, csapatszellem, kitartás, jókedv, összetartás, diverzitás, erő. Néhány szó, amivel táborzáráskor jellemezték „szupererejüket” a rajok. 4 intenzív napot zárt a csütörtök esti tábortűz, hogy ma, az 5. napon a természetből visszatérhessenek a civilizációba, az események adta életritmusból az időmérők világába, a közösségből a családba.

Kilencedikeseink június 10-14-ig, Mátrafüred-Sástón tartott erdei tábora tapasztalatokat, élményeket, meglepetéseket hozott a résztvevőknek. Megtapasztalhatták saját határaikat, kipróbálhatták magukat ismeretlen és váratlan helyzetekben, küzdöttek az időjárás kihívásaival, és leckét adtak egymásnak bizalomból, a közösségbe vetett megtartó hitről. Eközben pedig használható ismereteket szereztek vízminőségvizsgálat, botanika, geográfia, tájékozódás és a humán területek tekintetében.

Igazgató úr vezetésével számos pedagógus tette le hitét az erdei tábor mellett foglalkozást tartva, éjszakai ügyeletet teljesítve, vagy csak a tábortűz esti osztályműsorait megtekintve. Köszönjük mindannyiuknak!

Ahogy köszönjük a szülők segítségét a csomagok szállításában, a meglepetésgyümölcsök ajándékozásában, és köszönjük a Detki keksz nagylelkű felajánlását!