Jótékonysági bál

A Berze Iskolafejlesztési Alapítvány a Szülői Munkaközösséggel karöltve november 18-án tartotta 17. jótékonysági bálját az Alapítvány céljainak támogatására a MATE rendezvénytermeiben.

A bál hagyományosan a Berze Nagy János Gimnázium életének kiemelkedő eseménye, és a Berze szülői közösségének, összetartásának, valamint támogatóink és barátaink nagylelkűségének kifejezője. Ebben az évben az est bevételét a gimnázium technológiai fejlesztésére és sporteszközök beszerzésére fordítjuk. Terveink között szerepel, hogy minden tanterembe hordozható hangszóró kerüljön, valamint szeretnénk megvalósítani az épület korszerű biztonsági hálózatának kiépítését.

A 2023-as bálon 351 fő vett részt, köztük a gimnázium pedagógusai, munkatársai, szülők, öregdiákok is megtisztelték az eseményt.

A rendezvény Horváthné Zörög Anikó, az Alapítvány kuratóriumának titkára, valamint Bánkuti Anita és Gyurkó Péter igazgatóhelyettesek üdvözlő szavaival kezdődött, majd Pántya Nóra (8.A) és Kákonyi Panna (11.D) énekes műsorával folytatódott. Az este házigazdái Nagy Róbert és Nagy Katalin voltak. A vacsora után tánccal, beszélgetéssel, tombolával folytatódott az este. A zenét a Deme Trio szolgáltatta.

Minden tanulmányi rangsor, minden versenyeredmény, minden dicsőségtábla mögött az az összefogás áll, amit a Berze Nagy János Gimnázium tanulói mögött álló szülők, tanárok, az iskola ügyét fontosnak tartó támogatók valósítanak meg. Köszönjük felajánlásaikat, áldozatvállalásukat ezért az estéért, közös iskolánkért.

Köszönetünket fejezzük ki Nagy Katalinnak, a Szülői Munkaközösség vezetőjének, és férjének, Nagy Róbertnek, akik időt és energiát nem kímélve szervezték magas színvonalon a bál logisztikáját, és gondoskodtak mindenről, ami ehhez a nagyszerű, jó hangulatú estén a közösség maradéktalan jóllétét szolgálta.