Nyílt nap a Berzében

Kedves Érdeklődő!

Iskolánk 2018 óta hívja meg egy fergeteges délutánra a továbbtanulás előtt álló fiatalokat. Ezt a rendezvényt – a nyílt napot – a vírus “jóvoltából” idén nem tudjuk megtartani. Kigondoltunk azonban egy olyan megoldást, amelynek a révén otthonod biztonságából ismerheted meg a Berzében folyó munka sajátosságait.

Azt javasoljuk, csatlakozz egy játékhoz. Ha az alábbi nagy, piros REGISZTRÁCIÓ feliratra kattintasz, akkor egy űrlap kitöltésével el fogod juttatni nekünk azokat az adataidat, amelyek segítségével fel tudjuk Veled venni a kapcsolatot. El fogjuk küldeni a játék leírását, majd azoknak a kisfilmeknek az elérhetőségét, amelyeket meg kell tekintened. (Ne ijedj meg: nem lesz sok, viszont rövidek lesznek és szórakoztatóak.) A filmekben egy-egy, esetleg több olyan részletet rejtettünk el, amelyekből egy jelszó rakható majd össze. Aki ezt a jelszót összerakja és beküldi, értékes nyereményekhez juthat.

A regisztrált résztvevőket előbbieken túl folyamatosan tájékoztatni fogjuk a beiskolázási eljárással kapcsolatos hírekről, eseményekről, feladatokról.

Kedves általános iskolás barátom! Az, hogy regisztrálsz játékunkra, majd részt veszel azon, semmire nem kötelez. Képet kapsz ugyanakkor arról, hogy kik is vagyunk mi itt, a Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnáziumban, ami hozzásegíthet a nemsoká meghozandó nagy döntések kialakításában.

Mielőtt rákattintanál a piros REGISZTRÁCIÓ feliratra, készülj fel arra, hogy e-mail címedet, telefonszámodat, illetve iskolád OM azonosítóját is meg kell majd adnod. FONTOS: ezen az e-mail címen fogunk Téged keresni.

Készen állsz?

Akkor katt ide: REGISZTRÁCIÓ 

Üdvözlettel: dr. Czinder Péter igazgató