Tájékoztató a rangsorokról

A mellékelt rangsorokról

 

 Kedves Felvételizők!

A mellékelt táblázatokból kiolvasható az a pozíció, amelyet a felvételi eljárás során elért eredményeitek alapján foglaltok el.

***

Minden felvételizőre vonatkozik:

  1. A négyosztályos képzés 3 osztállyal, a nyolcosztályos 1 osztállyal indul. Valamennyi osztály fenntartó által meghatározott létszáma 27 fő. A leendő 5. A osztályba az intézmény az első 27, a 9. évfolyam osztályaiba pedig az első 81 jelentkezőt veszi fel.
  2. A felvételi kérelem eredményéről szóló határozatot azonnal elkészítem és haladéktalanul postázom, amint az adatokat megkapom az országos központból. Ez előre láthatóan áprilisban történik meg. Addig szíves türelmeteket kérem.
  3. Elképzelhető, hogy sajnos elutasító határozatot kap valaki. Ez esetben, amint az majd a határozatban olvasható lesz, a Hatvani Tankerületi Központ igazgatójához lehet fellebbezéssel fordulni. Ennek mikéntjét majd a határozatban ismertetem. A fellebbezést viszont csak a határozat kézhez vételét követően lehet benyújtani!

Csak a négyosztályos képzésre (0004) jelentkezőknek:

Abból, hogy a táblázatban feltüntetett pozíciótok esetleg kedvezőtlennek tűnik – azaz nem vagytok benne az első 81-ben –, egyáltalán nem következik, hogy a felvételi kérelmeteket el fogják utasítani. A rangsor elejéről ugyanis nagyon sokan kikerülnek előletek, mivel más iskolába nyernek felvételt. Sajnos az eredmények az adatok országos feldolgozása előtt nem értelmezhetők, így annak latolgatására, hogy valamely pozíció elegendő-e a bekerüléshez, nem vállalkozunk.

Kérem a fentiek szíves tudomásul vételét.

Gyöngyös, 2024. március 8.

dr. Czinder Péter s. k.
igazgató

A letöltés biztonságos!