Diáknap

Bizton állíthatjuk, hogy az év legfelhőtlenebb napjait köszönhetjük a 11. évfolyam osztályainak. Ők négyen, 11.HellAsz, 11.ZomBie, 11.Caribbean, 11.Drill egy kreatív és vidám kampánynap után fáradhatatlanul vetették bele magukat a mai diáknapba. Ennek következtében az iskolát ellepték a görög istenek, a zombik, a kalózok és kaszinók szereplői. Kiegyenlített volt a küzdelem, sportszerű a csapatok vetélkedése, és az összehangolt csapatmunkáknak köszönhetően ma mindenki megtalálhatta a kedvenc zugát, tevékenységét, menüjét, zenéjét, programját. Köszönettel tartozunk ennek a négy osztálynak, hiszen feledhetetlen élményeket szereztek nekünk.

A legszebb pillanatai talán azok voltak az elmúlt két napnak, amikor láthattuk és hallhattuk, hogyan drukkolnak egymásnak az osztályok, hogyan őrjöngenek egymásért a kampánytáncokon, milyen önfeledten szórakoznak a kampánynap szüneteiben egymás buliján, és milyen elismerően nyilatkoznak egymás ötleteiről és programjairól.

A nap végén a 11.B osztály vehette át az iskola kulcsát, szívből gratulálunk győzelmükhöz!

Minden berzés kisdiáknak, nagydiáknak és öregdiáknak köszönjük a programokban való részvételt, a szavazatokat, a támogató tapsokat! Köszönjük a diákönkormányzat munkáját! Jövőre folytatjuk!