Tájékoztató a rangsorokról

A mellékelt rangsorokról

 

 Kedves Felvételizők!

 

A mellékelt táblázatokból kiolvasható az a pozíció, amelyet a felvételi eljárás során elért eredményeitek alapján foglaltok el.

 

***

Minden felvételizőre vonatkozik:

  1. A négyosztályos képzés 3 osztállyal, a nyolcosztályos 1 osztállyal indul. Valamennyi osztály tervezett létszáma 32 fő. A leendő 5. A osztályba az intézmény az első 30, a 9. évfolyam osztályaiba pedig az első 96 jelentkezőt veszi fel, a többi hely betöltése Horváth Márta tankerületi igazgató asszony kompetenciája.

 

  1. A felvételi kérelem eredményéről szóló határozatot azonnal elkészítem és haladéktalanul postázom, amint az adatokat megkapom a győri országos központból. Ez előre láthatóan áprilisban történik meg. Addig szíves türelmeteket kérem.

 

  1. Elképzelhető, hogy sajnos elutasító határozatot kap valaki. Ez esetben, amint az majd a határozatban olvasható lesz, a Hatvani Tankerületi Központ igazgatójához lehet fellebbezéssel fordulni. Ennek mikéntjét majd a határozatban ismertetem. A fellebbezést viszont csak a határozat kézhez vételét követően lehet benyújtani!

 

Csak a négyosztályos képzésre (0004) jelentkezőknek:

Abból, hogy a táblázatban feltüntetett pozíciótok esetleg kedvezőtlennek tűnik – azaz nem vagytok benne az első 96-ban –, egyáltalán nem következik, hogy a felvételi kérelmeteket el fogják utasítani. A rangsor elejéről ugyanis nagyon sokan kikerülnek előletek, mivel más iskolába nyernek felvételt. Sajnos az eredmények az adatok országos feldolgozása előtt nem értelmezhetők, így annak latolgatására, hogy valamely pozíció elegendő-e a bekerüléshez, nem vállalkozunk.

Kérem a fentiek szíves tudomásul vételét.

Gyöngyös, 2020. február 28.

 

dr. Czinder Péter s. k.
igazgató

 

A 0004 tagozatra (négyosztályos gimnáziumi képzés) jelentkezettek pozíciói

A 0008 tagozatra (négyosztályos gimnáziumi képzés) jelentkezettek pozíciói

# Fájl Leírás Fájl méret
1 doc Ideiglenes felvételi jegyzék 0004 Felvételi jegyzék négyosztályos képzés
17 KB
2 doc Ideiglenes felvételi jegyzék 0008 Felvételi jegyzék nyolcosztályos képzés
15 KB