Erdei iskola 2024

Tájékoztató az erdei iskoláról

Gyülekező június 10-én, hétfőn 8:30-kor az iskola előtt. Az osztályok a szülők közreműködésével gondoskodnak szállítójárműről, amely a felszerelést (és egy-két diákot, aki fent lepakol) Sástóra viszi. A bepakolást követően: felszállás a kisvonatra, amely 9:00-kor indul.

Leszállás után gyalog megyünk Sástóra (90 perces séta).

A tábor pénteken ér véget az iskolában, fél 12-kor. Péntek reggel a tábor rendbetételét követően a szülők (és járműveik) segítségével juttatjuk le a felszerelést Gyöngyösre. A bepakolást 8:00-kor tudjuk megkezdeni, kérem, az autók eszerint érkezzenek Sástóra.

Ajánlott felszerelés

Eső esetén is kényelmes túrafelszerelés: valóban vízhatlan (nejlon) esőkabát, lehetőleg bakancs, ha az nincs, akkor több könnyebb túracipő (ha elázna az első). Az öltözék legyen kényelmes (melegítő, póló a legcélszerűbb), esetleges elázása esetén tartalék. Kis hátizsák, amibe az esőkabát és egy flakon víz elfér. Füzet, íróeszköz. Hálózsák, lepedő, párnahuzat, papucs, tisztálkodási kellékek. Zseblámpa

 Nem javasolt tárgyak:

 Ennivaló, nagyobb mennyiségű pénz, értéktárgyak.

 Tiltott tárgyak:

a Házirendből adódóan kerülendő szerek és anyagok, illetve elektronikus játék- és szórakoztató eszközök. (A Házirend, illetve a táborrend megsértése esetén a szülőt értesítem, aki az elkövetőt haladéktalanul hazaviszi.)