Nyílt nap

Kedves Érdeklődő!

Az alábbiakban a nyílt nappal, illetve a beiskolázási eljárásunkkal kapcsolatban szeretnék néhány fontos információt megosztani veled.

  1. A nyílt nap a terveknek megfelelően november 25-én, csütörtökön lesz. Annak érdekében, hogy az egyes bemutatókon mindenki beférjen a termekbe, csoportokba soroltuk az előzetesen regisztráltakat.  A többieket a recepción igazítják útba (a recepció 12:30-kor nyit – akár már fél 1-re is jöhetsz.) Reményeink szerint 4 izgalmas, eseménydús órát töltesz majd nálunk, melynek végeztével csoportod túravezetői visszakalauzolnak a ruhatárba. A program tehát 17 órakor ér véget. Érdemes egy-két szendviccsel készülni. Kérlek, hozz magaddal egy tornacipőt, mert a tornacsarnokban is meg fogsz fordulni és oda utcai cipőben nem szabad belépni!
  2. Miközben Te az előbbiek formájában ismerkedsz iskolánkkal, szüleid számára a könyvtárban tartunk tájékoztatótaz egyes fakultációs lehetőségekről. Ezután lehetőségük nyílik az egyes képzési sajátosságokról személyes kérdéseket is feltenni. Bevalljuk, ez kevésbé lesz izgalmas, mint a Te programod, cserébe annál több információ hangzik majd el. Továbbá, kérdéseiteket a postagalamb@berze.hucímre előzetesen is eljuttathatjátok – ezekre a nyílt napon fogunk válaszolni.
  3. A gimnáziumról általában, illetve a beiskolázási eljárásról (feltételek, vizsgák, lehetőségek, bekerülési esélyek stb.) szülői értekezletet tartunk a negyedikesek számára 23-án, kedden, a nyolcadikosok szülei számára pedig 24-én, szerdán 17 órakor a könyvtárban. Ezeket kifejezetten a felnőttek számára szervezzük. Szüleid okvetlenül  látogassanak el erre a tájékoztatóra!
  4. Ha minden jól megy és úgy döntesz, hogy gimnáziumunkba (is) jelentkezel, akkor ehhez írásbeli felvételi vizsgán kell majd megjelenned. Erre a vizsgára írásban kell jelentkezni december 3-ig. Hogy megkönnyítsük a dolgodat, honlapunkon elhelyeztük az elektronikusan kitölthető űrlapot, itt. Ezt az űrlapot akkor használhatod, ha nálunk írod meg a vizsgadolgozatokat. A kitöltött, kinyomtatott és aláírt lapot a nyílt napon is leadhatodés ezzel már jelentkeztél is a vizsgára!
  5. A járvány elleni küzdelem érdekében arra kérünk, hogy csak akkor gyere, ha egészséges vagy. Szüleidet sajnos csak akkor áll módunkban fogadni, ha rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Az épületben jelenleg maszk viselését nem követeljük meg, de az természetesen használható.
  6. A lebonyolítás feltételeit befolyásolhatják az esetlegesen megváltozó járványügyi előírások. Ha így történne, e-mailben küldünk értesítést.

Szeretettel várlak!

Dr. Czinder Péter igazgató