Mi a közös a K&V-ben és a Berzében? Varga Bálint!

Mi a közös a K&V-ben és a Berzében? Varga Bálint!

Ő az, aki egykori berzésből, a cég ügyvezetőjeként fogadta azt a kis csapatot, akik a logisztika napja alkalmából egy pályaorientációs üzemlátogatáson vettek részt! A közel 50 érdeklődő diák két csoportra osztódott. Egyrészt Bálint adott egy tájékoztatást cégükről, a logisztikáról mint szakmáról és gyakorlati példákon keresztül próbálta kézzelfoghatóbbá tenni iskolatársainak a logisztika sokrétű világát! Másrészt a raktározás mesterségét ismerhették meg a diákjaink. Bejárták a csarnokot az elejétől a végéig, s a bátrabbak (lányok) az aljától a tetejéig! Betekintést nyerhettünk minden egyes munkafolyamatba, amit egy ekkora volumenű cégnél csak lehet. Ilyenek voltak például a HR, külföldi és belföldi fuvarszervezés, a pénzügyi részleg; a járművek szervizelése, vizsgáztatása…

Miközben az egész üzem területén végigvittek bennünket, mindenhol mosolygós arcok fogadtak bennünket, akik rövid ízelítőt adtak a munkájukról, amolyan kedvcsinálóként, hátha valakinek ezzel is segíthetnek eligazodni a továbbtanulás sűrűjében.

Annak ellenére, hogy a kamionok (amelyek egyikébe a végén be is ülhettek a vállalkozó szelleműek) jöttek-mentek, az emberek sürögtek-forogtak, mindenki kiegyensúlyozottnak tűnt. Élehető, igényes környezet fogadott mindenen ott dolgozót ugyanúgy, mint odalátogató vendéget, mint ahogyan a cég szolgáltatásainak valamelyikét igénybe vevőket!

Hogy hasznos volt e? Igen! Volt gyerek akit megerősített a terveiben, volt akit eltántorított, de kijelenthetjük, hogy mindenki legalább egy új dologgal, új érzéssel, új információval tért haza!

Köszönjük Varga Bálint, köszönjük www.k-v.hu!